MUNCESTE, CREEAZA, DONEAZA

Ne identificam cu motto-ul: "Munceste, creeaza, doneaza.", conceput si introdus de Michele Ferrero de la inceputul activitatii sale profesionale. In esenta, preferam „etica actionarii” fata de „exerseaza imaginea”.

Aceeasi filosofie a inspirat in trecut si continua sa o faca in prezent:

- Fundatia Ferrero, devotata mentinerii relatiilor Grupului cu pensionarii sai prin programe sociale si culturale, cat si pentru consolidarea legaturilor cu comunitatile locale in care operam;
- „Intreprinderile Sociale Ferrero”, bazate pe investitii si resurse derivate pentru a imbunatati conditiile de trai ale comunitatilor din tarile in curs de dezvoltare, cu atentie speciala la copii
- Intregul grup Ferrero, implicat continuu in activitati de responsabilitate sociala, ca parte integrala a modalitatii noastre de existenta si activitate, inca de la inceput.

Principiile companiei noastre sunt conforme Conventiilor relevante ale Natiunilor Unite (in special cu conventiile privind impactul global si drepturile copiilor), inclusiv conventiile relevante ale organizatiilor internationale ale muncii si sanatatii.

Aceste principii ale companiei se afla la baza codului nostru etic.