RESPECT SI RESPONSABILITATE

Sustinem protejarea demnitatii umane, cat si respectul absolut si neconditionat pentru drepturile omului, in toate locurile in care opereaza companiile din cadrul Grupului Ferrero.

Sustinem abolirea exploatarii copiilor si a muncii fortate, in cadrul ariei noastre de influenta si de-a lungul intregului lant de productie, prin modalitati legislative specifice si relatii apropiate cu comunitatile locale.

Pe baza respectului pe care il avem pentru principiul egalitatii de tratament, promovam dezvoltarea profesionala si personala a resurselor noastre umane. De asemenea, acest lucru contribuie la consolidarea legaturilor noastre puternice cu comunitatile locale in teritoriile in care actionam.

Incercam sa evitam orice forma de discriminare in cadrul practicilor noastre de angajare in toate Companiile Grupului, incepand cu momentul initial al angajarii. Scopul primar al strategiei noastre de angajare este stabilirea unor relatii pe termen lung, inspirate de principiile cresterii profesionale si ale recunoasterii meritelor.

Garantam libertatea angajatilor nostri de a apartine Sindicatelor si recunoastem rolul sindicatelor in chestiunile contractuale.

Protectia sanatatii umane si respectul pentru mediul inconjurator se afla la baza practicilor noastre operationale. Ne gestionam capacitatile de productie prin utilizarea unor resurse sustenabile precum apa, energie, materii prime si de alta natura, inclusiv utilizarea resurselor reinnoibile. Cautam reducerea impactului de mediu in toate formele sale, in special prin reducerea emisiilor, eliminarea reziduurilor si gestionarea corecta a resturilor.