MEDIU

Ferrero s-a angajat sa foloseasca metode care respecta mediul inconjurator. In acest scop:
- organizam proiecte si programe operationale care respecta mediul in toate domeniile in care activam;
- ne conducem fabricile folosind energie, materiale si resurse naturale intr-un mod eficient, cu scopul reducerii impactului de mediu al acestora, reducand deseurile si rebuturile si, acolo unde este posibil, utilizand surse reinnoibile de energie;
- conservarea cantitatii si calitatii apei nu mai este doar o problema de mediu, ci o provocare cu care se confrunta intregul sistem agricultural, economic si social, iar noi suntem constienti de acest lucru. Astfel, ne angajam unui management responsabil al resurselor de apa;
- ne stabilim obiectivele de mediu si avem ca scop masurarea progresului pe care l-am realizat;
- ne angajam sa ne educam partenerii, pentru ca principiile listate mai sus sa fie urmarite peste tot si de catre toate esaloanele organizatiei noastre.
- pentru a ne asigura ca toate aceste lucruri sunt garantate in mod sistematic, compania a implementat un Sistem de Management de Mediu, in conformitate cu ISO 14001:2004.

Multumita acestui sistem, fiecare sediu din cadrul Grupului promoveaza o abordare globala, reconciliind activitatile si cresterea companiei cu problemele locale, pentru a proteja mediul.