NUTRITIE

Ferrero a luat intotdeauna foarte in serios responsabilitatile sale privind consumul produselor sale. Dovada principala a acestui angajament este dimensiunea portiilor sale, care au fost proiectate si vandute intotdeauna pentru a se potrivi diferitelor cerinte nutritive.

Pe langa aceasta caracteristica de baza si sustinand dreptul de a alege al fiecarei persoane, Ferrero s-a axat intotdeauna asupra unor campanii de publicitate care se adreseaza direct mamelor. Credem ca, multumita increderii dobandite de-a lungul anilor din partea parintilor care au apreciat din ce in ce mai mult standardele si calitatea produselor Ferrero, cu portiile sale dozate in functie de varste si de activitate fizica, ajutam parintii sa le ofere copiilor lor nivelurile corecte de nutritie si energie.

Din acest motiv credem – iar cele mai recente studii nutritive o confirma – ca este cel mai bine sa mancam la intervale regulate de timp de-a lungul zilei. Produsele noastre sunt gandite pentru a ajuta la atingerea echilibrului nutritiv necesar, datorita calciului din lapte si dozei de nutrienti esentiali cresterii, prezenti in produsele noastre datorita tehnologiilor neinvazive carora le sunt supuse si care garanteaza conservarea acestor nutrienti in cea mai mare masura.